ERZİNCAN / MERKEZ - Çukurkuyu İlkokulu

Çukurkuyu İlkokulu

Adres
ÇUKURKUYU MAH. TERZİ BABA CAD. CUKURKUYU ILKOKULU SİTESİ ERZINCAN BLOK NO 92 MERKEZ / ERZİNCAN
Vizyon
Çukurkuyu İlkokulunda, Geleceğimiz filizlendiren yüreklerin buluştuğu eğitim ve bilim merkezi olarak geleceğe emin adımlarla yürüyebilen çocuklar yetiştirebilme..
Misyon
Çukurkuyu İlköğretim Okulunda, Öğrenen ve öğreten, bilgiyi paylaşan, geleceğe hazırlanan, teknolojiyi takip eden, ruh ve beden sağlığı yerinde, kendisine güvenen, bilgi teknik ve becerilerle donanımlı,ailesine, topluma, ülkesine yararlı, araştırıcı, üretici ve Atatürk ilkelerine bağlı nesiller yetiştirme.
Başarılar
2019-2020 Minikler Kız ve Erkek Bisiklet Takımları Erzincan İl Birincisi Olmuştur.
Ulaşım
Ulaşım Çukurkuyu Turizm Taşımacılık AŞ. tarafından sağlanmaktadır. Seferler 10-15 dakikalık sürelerde yapılmaktadır.
Belediye Otobüsleri
Yerleşim Yeri
Okulumuz, Erzincan´a 5 km mesafededir. Erzincan´ın batısına doğru; Kavakyolu Mahallesinden sonra ve Yalnızbağ mahallesinden önce bulunan merkeze bağlı Çukurkuyu Mahallesinde Terzibaba Caddesi üzerinde yer alan okulumuzun 2018-2019 Öğretim yılı içersinde mevcut öğrenci sayısı 102´dir.
5 Km
Sportif Etkinlikler
Masa Tenisi, Voleybol, Futbol, Plates, Okul Sporları, Satranç,Bisiklet, Bocce, Zeka oyunları yarışmaları,
Bilimsel Etkinlikler
Tübitak 4004, 4006 Proje Fuarları, 4007 Üniversite ile işbirliği yapılan projeler
Tübitak 4004, E-Twinnig Projeleri ve ulusal Ajans Avrupa Birliği Projeleri
E-Twinning, Ulusal Ajans Projeleri,Japonya Büyük Elçiliği gibi projeler.